Mes spaudoje

žurnalas „JI“

straipsnyje aprašoma kaip Tomas Levulis padeda žmonėms atsisakyti alkoholio, tapti laisvais nuo priklausomybių, žalingų įpročių, sulieknėti, pagerinti santykius, ženkliai sumažinti streso kiekį, tapti laimingu, sveiku ir pan. Įvardijamos tikrosios žmogaus streso, priklausomybių, ligų ir kitų sutrikimų priežastys. Paaiškinamas ryšys tarp streso, įtampų ir žalingų įpročių, priklausomybių, viršsvorio bei ligų.
Skaityti toliau...

žurnalas „JI“ 2016 vasaris

straipsnyje aprašoma kaip Tomas Levulis padeda žmonėms atsisakyti alkoholio, tapti laisvais nuo priklausomybių, žalingų įpročių, sulieknėti, pagerinti santykius, ženkliai sumažinti streso kiekį, tapti laimingu, sveiku ir pan. Įvardijamos tikrosios žmogaus streso, priklausomybių, ligų ir kitų sutrikimų priežastys. Paaiškinamas priežasties-pasekmės dėsnis, ryšys tarp streso, įtampų ir žalingų įpročių, priklausomybių, viršsvorio, ligų ir nesėkmių žmogaus gyvenime.
Skaityti toliau...

„Savaitraštis Kaunui“ 2015-2016 straipsnis

straipsnyje rašoma, kaip galima efektyviai padėti savo artimajam, kuris turi priklausomybę, bet pats nesutinka spręsti šios problemos. Net jeigu ir pats priklausomybę turintis žmogus nenori spręsti šios savo problemos, išeitis yra- jam užsinorėti gali padėti jo artimieji: mama, žmona, sesuo, draugė, draugas, brolis, dukra, sūnus ir pan. Tereikia, kad į specialistą konsultacijos pasikreiptų kažkas iš priklausomybę turinčio žmogaus artimųjų.
Skaityti toliau...

„Savaitraštis Kaunui“ 2015-2016

straipsnyje rašoma, kur ir kaip efektyviai ir teisingai pagyti nuo alkoholizmo ir tapti laisvu nuo alkoholio, paaiškinama tikroji alkoholizmo priežastis ir tai, kad alkoholizmas nėra jokia nepagydoma lėtinė liga. Alkoholizmas nėra paveldimas. Teisingai pašalina priklausomybės nuo alkoholio priežastį G. Šičko metodika, kurią T. Levulis modifikavo ir patobulino. G. Šičko metodika yra galingas įrankis šalinant priklausomybių priežastis.
Skaityti toliau...

„Savaitraštis Kaunui“ 2015-2016

straipsnyje rašoma, kur ir kaip efektyviai ir teisingai mesti rūkyti ir tapti laisvu nuo savęs žudymo tabaku, cigaretėmis, marihuana ir pan. Įvardijama tikroji priežastis, kodėl žmonės pradeda rūkyti. Aprašomas sėkmingas metimo rūkyti atvejis. Teisingai pašalina priklausomybės nuo alkoholio priežastį G. Šičko metodika, kurią T. Levulis modifikavo ir patobulino. G. Šičko metodika yra galingas įrankis šalinant priklausomybių priežastis.
Skaityti toliau...

„Savaitraštis Kaunui“ 2015-2016

straipsnyje rašoma, kur ir kaip efektyviai ir teisingai sulieknėti, liekną figūrą išsaugoti ilgai ilgai , normalizuoti kraujospūdį, pagerinti savijautą, tapti sveiku ir laimingu žmogumi. Įvardijama tikroji priežastis, kodėl žmonės užsiaugina viršsvorį, suserga. Aprašomas sėkmingas sulieknėjimo atvejis. Teisingai pašalina viršsvorio priežastį G. Šičko metodika, kurią T. Levulis modifikavo ir patobulino.
Skaityti toliau...

„Savaitraštis Kaunui“ 2015

straipsnyje rašoma apie tai, kur galima pašalinti tikrąsias streso, depresijos, ligų, įvairių sutrikimų bei priklausomybių priežastis. Nurodoma nuo žmogui reikia pradėti ir ką daryti , norint tapti ramiu, laimingu, sveiku, laisvu nuo žalingų įpročių, lieknu ir turinčiu harmoningus santykius, žmogumi. Nėra nepagydomų ligų ir neišsprendžiamų problemų, yra tik žmonės nenorintys prisiimti atsakomybės už savo sveikatą ir gyvenimą.
Skaityti toliau...

„Kauno diena“ 2014-10-15

straipsnyje rašoma, kur ir kaip efektyviai ir teisingai pagyti nuo alkoholizmo ir tapti laisvu nuo alkoholio, tabako, marihuanos, kitų narkotikų bei lošimų priklausomybės. Paaiškinama tikroji alkoholizmo priežastis ir tai, kad alkoholizmas nėra jokia nepagydoma lėtinė liga. Alkoholizmas nėra paveldimas. Teisingai pašalina priklausomybės nuo alkoholio priežastį G. Šičko metodika, kurią T. Levulis modifikavo ir patobulino. G. Šičko metodika yra galingas įrankis šalinant priklausomybių priežastis.
Skaityti toliau...

„Kauno diena“ 2014-12-02

straipsnyje rašoma apie tai, kur galima pašalinti tikrąsias streso, ilgalaikių pergyvenimų, ligų, įvairių sutrikimų bei priklausomybių priežastis. Nurodoma nuo žmogui reikia pradėti ir ką daryti , norint tapti ramiu, laimingu, sveiku, laisvu nuo žalingų įpročių, lieknu ir turinčiu harmoningus santykius, žmogumi. Nėra nepagydomų ligų ir neišsprendžiamų problemų, yra tik žmonės nenorintys prisiimti atsakomybės už savo sveikatą ir gyvenimą.
Skaityti toliau...